İSTANBUL YAKINI ÜCRETSİZ KAMP ALANLARI;KEMERBURGAZ ORMANLARI

 

Malum bahar ve yaz ayları kamp faaliyetlerinin yoğunlaştığı dönemlerdir. Bizler gibi ücretsiz ve kendi başına kamp yapmayı sevenler için bugünkü rotamız Kemerburgaz Ormanları.

Sakin ortam, temiz hava, orman alanı, ulaşım kolaylığı ve odun bolluğu ile ideal kamp alanlarından biri.

Kemerburgaz Ormanları belki Belgrad Ormanları’nın devamı gibi ama tabiat alanının dışında olduğu için hem ücretsiz, hem denetim daha az hem de kalabalık yok.


Kemerburgaz’dan Çiftalan yoluna girdiğiniz andan itibaren kendinize kamp yapacak alan bulabilirsiniz kolaylıkla. Bizim sık sık kamp yaptığımız alan ise Kuzey otoyoluna yakın olan bölgeler. Çiftalan yoluna devam edip otoyola gelmeden sağ taraftaki orman yollarından birine girerek biraz ilerlediğinizde çok güzel çadır alanları bulacaksınız kendinize.

Benim tavsiyem altınızdaki arabaya da güveniyorsanız gidebildiğiniz kadar içeri girmeniz. Hem yolun gürültüsünü duymayacaksınız hem de gözden uzak kendi başınıza kamp yapacaksınız. Keyifli ve bol odunlu kamp ateşi sohbeti, gündüz kuş gece de çakal sesleri eşliğinde güzel bir çadır uykusu için rota Kemerburgaz Ormanları.

Not; telefon ve internet genelde çekiyor. İçecek suyunuzu ve yiyeceğinizi bol almalısınız zira yakında bulma imkanınız yok.










Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

İLGİNÇ HİKAYELER,İLGİNÇ MEKANLAR "CİN DELİĞİ,CEHENNEM KAPISI HİERAPOLİS"

İSTANBUL'UN EN GÜZEL 10 SEYİR TEPESİ

MALTEPE BEŞÇEŞMELER