FERİKÖY (BOMONTİ) ANTİKA PAZARI




İstanbul’luların özellikle antika meraklılarının renkli zaman geçirmek için mutlaka uğradıklerı yerlerin başında Feriköy Antika Pazarı gelir. Müdavimleri Pazar gününü sabırsızlıkla bekler.Koleksiyon sevenlerin buluşma noktası.

Şansınız varsa aradığınızı bazen çok ucuza bulabileceğiniz, bazen de aklınıza gelmeyen bir sürprizle karşılaşabileceğiniz pazarlardan. Yüzünüz yavaş yavaş pazarda satıcılık yapanlarca tanınmaya başlarsa telefon numaralarınızı da vererek aradığınız bir eşyayı bulabilme şansınız da artıyor.



Yılların dergilerinden kitaplara, plaklardan pikaplara radyolara,eski paralardan pullara, ahşap eşyalardan seramiklere, fotoğraf makinelerine, oyuncaklara,giyim eşyalarına vs. binlerce ürünü bulabileceğiniz bir yer. Bazen keyif alarak bu eşyaların arasında saatlerce kaybolabileceğiniz bir Pazar. Genellikle kalabalık ama fazla gürültü patırtının olmadığı dinlendirici bir yer. Burası olasılıkla yüzüne aşina olduğunuz bir ünlüye ya da bir arkadaşınıza rastlayabileceğiniz yerlerden.







Feriköy Antika Pazarı nerede;
Pazar şehrin merkezinde sayılır.O nedenle ulaşım oldukça kolay. Mecidyeköy-Şişli-Kurtuluş yönünden özel aracınızla gidip bir otoparktan yararlanabileceğiniz gibi (ücret 10 TL) metro ve otobüsle de ulaşım mümkün. Osmanbey metro durağından yaklaşık 10-15 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde.Eski Bomonti bira fabrikasının yakınında kuruluyor.










Yorumlar

Yorum Gönder

Bu blogdaki popüler yayınlar

İLGİNÇ HİKAYELER,İLGİNÇ MEKANLAR "CİN DELİĞİ,CEHENNEM KAPISI HİERAPOLİS"

İSTANBUL'UN EN GÜZEL 10 SEYİR TEPESİ

MALTEPE BEŞÇEŞMELER